Gevelwerk bepaald voor een groot deel het gezicht van een gebouw. Het metselwerk kan een eewigheid bestaan en daar kunnen we dus generaties lang plezier aan beleven. 

Daarom zijn wij heel precies in de uitvoering ervan en kunnen u ook ondersteunen in het kiezen van de juiste steen, het verband en het eventuele voegwerk. Heeft u interesse, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Gelijmd natuursteen zeer strakke en robuuste uitstraling. De strakke lijnen en de verschillende diktes ruwe natuursteen geven de gevel een heel eigen karakter.
Ouderwets ambachtelijk vakmanschap. Alles aan deze gevel ademt authenticiteit. Het verband waarin de stenen gelegd zijn. De details bij de aansluiting naar de rieten kap. De keuze van de stenen en de witte snijvoeg, waardoor de kleurnuances in de steen nog meer naar voren komen.
Gevelwerk met versiering. De versiering is ontworpen in overleg met de opdrachtgever. Daarna in gedeeltes uitgehakt en ingebracht in de gevel. Het is dus onderdeel van de gevel en hierdoor veel duurzamer. Het geheel is geïmpregneerd, zodat het zijn natuurlijke kleur behoudt.